top of page

Невідкладний ремонт об’єктів охорони здоров’я, які постраждали внаслідок бойових дій


Постійні обстріли російськими ракетами вже пошкодили понад 1700 медичних закладів, з яких 177 повністю зруйновані. В UA Brokers Without Borders ми активно підтримуємо українські медичні установи, забезпечуючи їх необхідним обладнанням та ліками. Щодня ми стаємо свідками руйнувань, і це розбиває наші серця, особливо знаючи, що вже через кілька місяців ці заклади зіткнуться з суворими зимовими умовами та дефіцитом електроенергії.


У відповідь на цю нагальну потребу наша команда запускає програму "Екстрені ремонти медичних закладів, пошкоджених внаслідок воєнних дій".


Ми впевнені, що наш досвід, набутий під час реалізації проєкту з утеплення медичних закладів за підтримки МОМ Україна, міцні зв'язки з Міністерством охорони здоров'я України та регіональними департаментами охорони здоров'я, а також наш колосальний досвід у керуванні масштабними проєктами, дозволять нам зробити значний внесок.


Ми запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до нас у цьому важливому зусиллі. Ваша підтримка може значно змінити життя багатьох людей.


Підтримати:

📧 Зв'яжіться з нами: contact@bwb.org.ua

💖 Пожертвувати: Пожертвувати онлайн

Comments


bottom of page