top of page

Постачання життєво важливих медичних матеріалів до клінічної лікарні "Феофанія" в Києві

У травні UA Brokers Without Borders у партнерстві з Americares передали до Клінічної лікарні “Феофанія” (м.Київ) важливі медичні препарати та витратні матеріали, необхідні для надання допомоги пацієнтам у критичних станах:

💊 Антибіотики резерву (колістин, піперацилін-тазобактам та тайгециклін);

💉 Альбумін;

🧪 Швидкі тести для визначення бактеріальної резистентності до антибіотиків.


В умовах війни, коли кількість пацієнтів із складними інфекціями зростає, ці ресурси допоможуть лікарні продовжувати надавати ефективну та своєчасну медичну допомогу.

“Інфекції – це основна причина смертності у тих, хто вижив після поранень… Швидкі тести для визначення бактеріальної резистентності до антибіотиків допоможуть на дві-три доби раніше прийняти рішення про те, чи використовувати певний препарат вартістю 7-10 тис. грн на добу. В складній ситуації швидкі тести стають дуже ефективними”, – зазначив консультант з раціональної антимікробної терапії відділу інфекційного контролю “Феофанії” Дмитро Євгенович Михайленко. 

Клінічна лікарня “Феофанія” вже понад 50 років є провідним медичним закладом, що забезпечує високоякісну медичну допомогу найвищого рівня. Слід зазначити, що з першого дня повномасштабної війни лікарня береться за найважчі випадки. Кількість оперативних втручань збільшилась практично вдвічі. Зараз у “Феофанії” понад 50% пацієнтів – люди, які отримали травми внаслідок військових дій.


Про те як київська "Феофанія" бореться з викликами війни можна прочитати за посиланням https://www.44.ua/news/3793751/geroicni-zusilla-likariv-ta-dopomoga-donoriv-ak-kiivska-feofania-boretsa-z-viklikami-vijni

コメント


bottom of page